Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tesla, Kovid-19 yasağına rağmen üretime başlayacak

Tesla, Kovid-19 yasağına rağmen üretime başlayacak
0
49

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
2255160_720x360.jpg

Tesla CEO'su Elon Musk, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle açık kalması gerekmeyen iş yerleri ve fabrikaların kapalı tutulması talimatına rağmen, araba üretimine yeniden başlayacaklarını bildirdi.

Musk, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Tesla'nın, Kovid-19 yasağına rağmen, bugün tekrar elektrikli araba üretimine başlayacağını duyurdu.

Elon Musk, ''Ben de bugün herkes gibi sahada olacağım. Biri tutuklanacaksa o kişinin ben olmasını istiyorum.'' dedi.

Daha önce de California eyaleti yetkililerine Tesla'nın üretime başlamasına izin verilmesi çağrısında bulunan Musk, aksi takdirde şirketin Alameda bölgesindeki tek üretim tesisini Teksas ya da Nevada'ya taşımakla tehdit etmişti.

AA

Similar threads

Elektrikli araba üreticisi Tesla'nın CEO'su Elon Musk ve California eyaleti yetkilileri arasında Kovid-19 önlemlerine rağmen üretime başlama tartışmasında anlaşmaya varıldı. Tesla'nın fabrikasının bulunduğu California'ya bağlı Alameda Bölgesi yönetiminden yapılan açıklamada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Tesla, Kaliforniya'daki Alamade County bölgesinde koronavirüs salgını nedeniyle açık kalması gerekmeyen iş yerleri ve fabrikaların kapalı tutulması talimatına rağmen, araba üretimine yeniden başlıyor. Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk, koronavirüs tedbirleri nedeniyle izin alamamasına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Elektrikli otomobil üreticisi Tesla'nın kurucusu ve CEO'su Elon Musk, şirketin yeni fabrikasının Almanya'da kurulacağını açıkladı. Musk'ın açıklaması ile, Avrupa'da ilk kez bir Tesla fabrikasının kurulacağı da ortaya çıkmış oldu. Öte yandan, Elon Musk, Tesla'nın 'Gigafactory' ismi verilen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Tesla ve SpaceX’in kurucusu Güney Afrikalı girişimci Elon Musk, Tesla fabrikasının açılmasına corona virüsü önlemleri yüzünden izin verilmediği için şirketin genel merkezini California eyaletinden taşıyacağını duyurdu. TEKSAS’A TAŞINIYOR BBC Türkçe’de yer alan habere göre, fabrikanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Tesla ve SpaceX’in kurucusu Güney Afrikalı girişimci Elon Musk, Tesla fabrikasının açılmasına corona virüsü önlemleri yüzünden izin verilmediği için şirketin genel merkezini California eyaletinden taşıyacağını duyurdu. TEKSAS’A TAŞINIYOR BBC Türkçe’de yer alan habere göre, fabrikanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,508Konular
982,837Mesajlar
30,628Kullanıcılar
games04Son üye
Üst Alt