Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[/REPLYANDTHANKS] Tetra bana ait bir proje bilginiz olsun developerım ile anlaşmazlık yaşadım o yüzden publuyorum eğer konu ilginizi çekerse scripti de publarım iyi kullanımlar
[/REPLYANDTHANKS] Tetra bana ait bir proje bilginiz olsun developerım ile anlaşmazlık yaşadım o yüzden publuyorum eğer konu ilginizi çekerse scripti de publarım iyi kullanımlar
Tetra bana ait bir proje bilginiz olsun developerım ile anlaşmazlık yaşadım o yüzden publuyorum eğer konu ilginizi çekerse scripti de publarım iyi kullanımlar
Tetra bana ait bir proje bilginiz olsun developerım ile anlaşmazlık yaşadım o yüzden publuyorum eğer konu ilginizi çekerse scripti de publarım iyi kullanımlar
Muhteşem Asır Sultanları Anlatıyor mükemmel asır sultanları mükemmel asır ne anlatıyor yüzyılda oynamak istiyorum roller mani devran sultan Son zamanların en fazla konuşulan en çok eleştiri bölge harikulade dizi Harikulade Asır'In Valide Sultan'ı,Hatice Sultan'ı ve Mahi Devran Sultan'ı ile...
4 Temmuz 2007 tarihinde geçirdiği trafik kazası sonrası yaşamını yitiren şarkıcı Barış Akarsu'nun hayatı beyaz perdeye aktarılıyor. Haziran ayında çekimlerine başlanan 'Barış Akarsu Merhaba' filminin ilk teaser afişi yayınlanmıştı. Sabırsızlıkla beklenen filmin ilk tanıtım fragmanı izleyiciyle...
Merhaba kıymetli nicealem üyeleri
Ilk Önce herkese selamlar Hikayem azıcık uzun olabilir Okuyup yorumlayan,öğüt verecek arkadaşlara çoktan teşekkür ederim Lütfen dalga geçici yorum yapıcak arkadaşlar okumayı şimdiden bıraksın
Evet Neresinden başlasam bilemiyorum
Arkadaşlar ben bir kızla...
IMerhaba Arkadaşlar bu hikayemi keza acımı paylaşmak hem kardeşlerimize önerme olsun diye açıklamak istiyorum
Ben hayat şartlarından dolayı keza çalışıp okumak zorunda olan ve yaşadığım şehirde üniversiteyi dereceyle kazanmış birisiyim Bu yüzden midir bilmem lakin kişiliğim olgun ve akılcı...
Evlenmeden önce mutlaka okuyun kıyafetlerle sevişmek İşte bu dur bana bundan böyle niye evlenmiyosun yokmu biri diye soranlara cevap olsun Evlenmek İsterdim, süper bir dügünüm olsun,bembeyaz, sirti acik bir gelinligim olsun,annem sevincinden aglasin diye Kivircik sacli bir kiz cocugum olsun...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.