iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar; Bilhassa vitiligo,psoriasis ve akne gibi dermatolojik sorunların tedavisinde bir ihtilal olarak gösterilen The Multi Clear yöntemi hakkında data istiyorum Sanırım laf konusu tedavi yöntemi son 1 senedir Dünya gündeminde, Avrupa ülkeleri ve Amerika'da yaygın olarak uygulanmakda Acaba Türkiye'de de dilekçe merkezleri var mı? Özellikle vitiligo hastalarındaki galibiyet oranı nedir? Forumumuzdaki deneyimli Hekim mod ve üyelerimizden, bu sistemin uygulandığı merkezlere gidip sonuçları bire bir değerlendirenleri oldu mu? Konu hakkında beni bilgilendirebilirseniz çok hoşnut olurum Bu konudaki ilgimin nedeni lokalizasyonu ufak, özellikle imtihan dönemleri emosyonel travma sonucu çoğaltma belirten vitiligo sorunum var Troid vs açısından gerekli Lab incelemelerini yaptırdım Dermatoloji bölümündeki hocalarım hassas bir cildim olduğunu söylediler Ben mümkün olduğunca tedbirli davranmaya çalışıyorum Bilhassa güneş ışınlarının yoğun olduğu dönemler dışarı çıkmakdan kaçınıyorum Fakat sosyal hayatımı kısıtlamak ve bazen istediğim gibi hareket edememek canımı sıkıyor Yine De sorunum Allaha şükür ancak agresif bir seyir izlemiyor Çıkan lekeler fazla uzun sayılmıyacak bir süre dilimi içerisinde extra bir tedaviye gereksinim duymadan kendi kendine kayboluyor Ama yine de insan ne olacağını tam kestiremediği için bakımlı hareket edemiyor İçinde steroid taşıyan pomatlarıda iki ucu belirgin bıçak özelliğinden dolayı, Puva cihazını ise sorunum yaygın olmadığı için göstermek istemiyorum Alt komşumuzda da psoriasis sorunu var Onun Puva cihazından faydalanması için ön bacak olarak umutlanmasına niçin oldum lakin ne eyvah ancak olumlu bir netice alamadık Multi Clear bana fazla çekici bir tedavi yöntemi gibi geldi Laf konusu bilgiyi birazcık da onun için istiyorum Muavin olan ve bilgisini benimle paylaşan herkese çoktan teşekkürler
Saygılar
Saygılar
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.