Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Theathrythm: Final Bar Line PS4, Switch için Duyuruldu

Theathrythm: Final Bar Line PS4, Switch için Duyuruldu
0
160

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
80

Yayıncı Square Enix ve geliştirici indieszero, PlayStation 4 ve Switch için ritim oyunu Theathrythm: Final Bar Line'ı duyurdu. Dünya çapında 16 Şubat 2023'te piyasaya sürülecek.

- 3 farklı sahne tipinde ekranda müzikle vaktinde düğmelere basın. Öğrenmesi kolay denetimler ve dört farklı zorluk ayarı ile herkes çabucak oyuna girebilir ve eğlenebilir. Ayrıyeten Joy-Con denetleyicisi kullanarak denetleyici paylaşımlı oynatmayı da dayanaklar.

-Herkesin birlikte oynadığı çılgın çevrimiçi Çoklu Savaşlarla tanışın! Öteki oyuncuların planlarına müdahale edin. Zaferi elde etmek için yeteneklerinizi akla yatkın kullanın. 

-Ritim aksiyonunun yanı sıra heyecan verici RPG savaşları sürerken serideki birçok klasik karakterin ve canavarın sempatik versiyonlarıyla tanışın . Bir sonraki kademeyi geçmek için takımınızı toplayın ve güçlendirin.

Tanıtım fragmanı

858,506Konular
983,000Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt