
Tiramisu Tadında Bisküvili Pasta Tanımı İçin Gereçler
- 2 tekli paketlerden kakaolu petibör bisküvi
- 1 su bardağı sıcak su
- 1 paket ikisi bir ortada nescfe
- Yada süt ile nescafe hazırlayabilirsiniz
- 2 tatlı kaşığı kakao
- 1 litre süt
- 3 yemek kaşığı un
- 2 yemek kaşığı nişasta
- 1 su bardağı şeker
- 1 poşet krem şanti
- 1 paket vanilya
Tiramisu Tadında Bisküvili Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Muhallebi için şanti be vanilya dışında materyaller tencereye alınır ve muhallebi yapılır.
- Ocaktan aldıktan sonra toz krem şanti eklenip çırpılır.
- Kahvemiz sıcak su ile hazırlanır.
- Bir kat bisküvi kahveye batırılır ve servis tepsisine yahut küçük bir borcama dizilir.
- Üzerine bir ölçü muhallebi eklenir tekrar bir kat bisküvi kahve ile ıslatılıp dizilir.
- Muhallebi bitene kadar bu süreç yapılır.
- Son katın muhallebisi de eklenip üzeri düzenlenir.
- Tatlımız soğumaya bırakılır.
- En son üzerine kakao elenir.
- Ben kakao elerken yıldız kalıp ile üzerine formlar oluşmasını sağladım.Afiyet olsun.