Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

tırnak yemek nasıl önlenir

tırnak yemek nasıl önlenir

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
çivi yemek yemek nasıl önlenir

Benim kızımda tırnaklarını yiyor malesef Ne yaptımsa önleyemedim Bunun için acı oje denedim Ödül yöntemini denedim, cezalandırmayı denedim lakin olmadı eğer bir yolunu bulan varsa bende sevinirim *

Similar threads

tırnak yemek nasıl onlenir Benim kızımda tırnaklarını yiyor malesef Ne yaptımsa onleyemedim Bunun icin acı oje denedim Odul yontemini denedim, cezalandırmayı denedim ama olmadı eğer bir yolunu bulan varsa bende sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Çocuk erişkin cümbür cemaat stresten yakınıyor Herkesin kendince çaba yöntemi var Tırnak yemek yemek en yaygını ** Stresle baş etmenin yöntemi fazla Kimi ayaklarıyla ritim miktar Bazıları saçlarıyla oynar Tırnaklarını kemirir*Yapmam demeyin Araştırmalara göre her insan bıktırıcı derste, nefret...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Cocuk yetişkin herkes stresten yakınıyor Herkesin kendince mucadele yontemi var Tırnak yemek en yaygını Stresle baş etmenin yontemi cok Kimi ayaklarıyla ritim tutar Bazıları saclarıyla oynar Tırnaklarını kemirir Yapmam demeyin Araştırmalara gore her insan sıkıcı derste, korku filminde ya da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Rahat ellerin olmazsa olmazı, güzel görünen tırnaklardır. Manikür ile bakımını ister kendimiz ister çekicilik merkezlerine gitgide artarak yaparız. Çivi bakımı yalnızca törpülenmesinden ve oje sürülmesinden ibaret değildir. Zaten aralıksız oje ile kapattığınız tırnaklarınızın bir süre sonradan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
Tırnağın deriye gömülmesi sonucu oluşan ve acı veren tırnak batması sorunu, iltihap kaptığında daha fena sonuçlar ortaya koyabilmektedir İltihaplanan çivi batmasına anında müdahale edilmezse sorun ilerleyip cerrahi müdahale gerektirebilir Tırnak batması sorununun hayatınızı kabusa çevirmesini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt