Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tırşik (Adıyaman Yöresi)

Tırşik (Adıyaman Yöresi)
0
27

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
tirsik-adiyaman-yoresi.jpg

Tırşik (Adıyaman Yöresi) Tanımı İçin Materyaller

  • 400 gram kuşbaşı et
  • 1 kg domates
  • 3 adet orta uzunluk patlıcan
  • 2 adet orta uzunluk soğan
  • 3 adet yeşil biber
  • 8 diş sarımsak
  • 20 gram kuyruk yağı
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kimyon
  • Pul biber

Tırşik (Adıyaman Yöresi) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Uygun bir tencerede eti suyunu salıp çekene kadar pişiriyoruz.
  2. Bütün zerzevatları küp küp doğruyoruz domates en üste gelecek halde etin üzerine koyuyoruz.
  3. Minik minik doğradığımız kuyruk yağını ve baharatları da koyuyoruz.
  4. Orta ateşte suyunu çekene kadar pişiriyoruz afiyet olsun.
 
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,324Kullanıcılar
ruhwadawSon üye
Üst Alt