Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tırtıl Kurabiye

Tırtıl Kurabiye
0
31

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
tirtil-kurabiye.jpg

Tırtıl Kurabiye Tanımı İçin Gereçler

• 2 su bardağı pudra şekeri
  • 2 vanilya
  • 2 kabartma tozu
  • 2 yumurta
  • 1 paket margarin
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • Alabildiği kadar un
  • Kakao

Tırtıl Kurabiye Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Öncelikle margarin oda sıcaklığında olacak ondan sonra kakao hariç bütün gereçleri bir kaba alın unu da göz kararı yavaş yavaş dökün.
  2. Kulak göğsü kıvamında bir hamur elde edin hamur yumuşak ve ele yapışmayacak hamuru iki modül başka farklı alın birini kakao üstüne döküp yeniden yoğurun.
  3. Ben bu gereçlerle hem tırtıl kurabiyesi hem de biçimli kalıplarla kurabiye yaptım diyeceklere afiyet olsun şimdiden. 120 dereceli fırında alt üst yaptım.
  4. Denetimli bir biçimde yapın bide her fırın tıpkı olmuyor ben bir fan bir alt üst ayarda yaptım.

Similar threads

Tırtıl Kurabiye Tanımı İçin Materyaller 125 gram tereyağı1 çay bardağı sıvı yağ3 dolu yemek kaşığı nişasta1 çay bardağı toz şeker1 adet yumurta1 paket kabartma tozu1 paket vanilyaAlabildiğince unKakao Tırtıl Kurabiye Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Tüm gereçleri derin bir yoğurma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
Tırtıl Kurabiye Tanımı İçin Materyaller 75 gram tereyağıYarım çay bardağı sıvı yağ1 çay bardağı şeker1 adet yumurta1 adet kabartma tozu1 adet vanilyaAlabildiği kadar un (Yaklaşık 1.5 su bardağı) Tırtıl Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Hamur materyallerini karıştırarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Tırtıl Kurabiye Ve Un Kurabiyesi (Aynı Malzeme Farklı Şekil) Tarifi İçin Malzemeler 125 gram oda ısısında margarin1 su bardağı pudra şekeriYarım su bardağı mısır nişastası1 ade.≥ mnh:çö. tumurtaYarım su bardağı zeytinyağı1 vanilya1 kabartma tozu2.5 3 bardak un Tırtıl Kurabiye Ve Un Kurabiyesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
Tırtıl Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler Yarım su bardağından birazcık fazla pudra şekeriYarım su bardağı mısır nişastası125 gram margarinYarım su bardağı sıvı yağ1 adet yumurta1 paket kabartma tozu1 paket vanilya3-5 su bardağı un Tırtıl Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Tırtıl Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler 1 paket margarin1 çay bardağı sıvı yağ1 su bardağından 1 parmak eksik pudra şekeri2 küçük yahut 1 büyük yumurta1 paket vanilya2 çay kaşığı tepeleme kabartma tozu2-3 yemek kaşığı kakao4,5 su bardağı un Tırtıl Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt