bilgisayarci
FD Üye
Tırtıl Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler
- Yarım paket margarin yahut tereyağı
- 1 su bardağı şeker
- 1/2 (yarım) su bardağı sıvı yağ
- 2 adet yumurta
- 1 adet kabartma tozu
- 1 adet vanilya
- 3 su bardağı un
- Pudra şekeri
Tırtıl Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Hamur materyallerini karıştıralım ve yumuşak kıvamda bir hamur oluşturalım.
- Tırtıl kurabiye kalıbı ile kurabiyelerimizi şekillendirelim.
- Kurabiyelerimizi evvelce ısıtılmış 170 derece fırında pembeleşinceye kadar pişirelim.
- Soğuduktan sonra üzerine pudra şekeri serpelim.
Tırtıl Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı