teknolojiuzmani
FD Üye

Ton Balıklı Ezme (Kahvaltıya Çok Yakışıyor) Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kutu konserve tonbalığı
- 1 küçük kırmızı soğan
- 3-4 tane kornişon tursu
- 200g labne (frischkäse)
- Tuz
- Karabiber
Ton Balıklı Ezme (Kahvaltıya Çok Yakışıyor) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- İlk evvel ton balığın suyunu süzün.
- Sonra soğanı küçük ince küp halinde doğrayın.
- Kornişon turşuları da küp doğrayın.
- Bir kaseye labneyi be baharatları alın.İç içe karıştırın.
- Sonra balığı, soğanı, turşuları ekleyin ve karıştırın.
- Kahvaltı da ekmeğe sürerek yiyin afiyet olsun.