Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ton Balıklı Ispanaklı Kremalı Makarna

Ton Balıklı Ispanaklı Kremalı Makarna
0
124

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69

Ton Balıklı Ispanaklı Kremalı Makarna Tanımı İçin Malzemeler

• 1 paket isteğe bağlı makarna
  • 1 paket ton balığı
  • 1 bağ ıspanak
  • 1 kutu krema
  • Sevdiğimiz baharatlar
  • Soğan
  • Sarımsak
  • Zeytin yağ

Ton Balıklı Ispanaklı Kremalı Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Makarnayı ister suda haşlama ister suyunu çektirme tekniği işe pişirebilirsiniz. (ben suyunu çektirme tekniği ile pişiriyorum ve zerdeçal ekliyorum).
  2. Tavada yağ, soğan, sarımsakları kavuruyoruz. Ispanakları ekleyip kavuruyoruz.
  3. Ton balığını ekleyip kavuruyoruz.
  4. En son kremayı ekleyip tuz, karabiber ekleyip krema ısınana kadar pişiriyoruz.
  5. Makarnayı tabağa alıp üzerine hazırladığımız ıspanaklı ton balıklı harcı ekleyip servis yapıyoruz. Afiyet olsun.
Ton Balıklı Ispanaklı Kremalı Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Harika Kremalı Ton Balıklı Makarna Tanımı İçin Gereçler Yarım paket kalem makarna1 paket sıvı krema (200 ml)10 adet kuru domates3 yemek kaşığı konserve mısır3 yemek kaşığı rende eski kaşar2 kutu ton balık1 yemek kaşığı tereyağıTuz Süper Kremalı Ton Balıklı Makarna Tanımı Yapılışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Somon Balıklı Kremalı Makarna Tarifi İçin Malzemeler 1 paket makarna250 gr somon balığıZeytinyağı3 diş sarımsakYarım yemek kaşığı domates salçası200 gr krema1 çay bardağı sütTuzKarabiberKimyonKekikReyhan Somon Balıklı Kremalı Makarna Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Makarnayı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
14
Ton Balıklı Makarna Tarifi Resimli Ton Balıklı Makarna Tarifi Ton Balıklı Makarna Malzemeleri: 1 Paket Makarna 2 Kutu Ton Balığı 2 Tane Domates 2 Diş Sarımsak 1 Yemek Kaşığı Salca 1 Yemek Kaşığı Sıvıyağ Maydanoz Tuz, karabiber imagestonbaliklimakarnatarifiresimli5ad40a0adf0f9...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Ton Balıklı Makarna Tarifi İçin Malzemeler 1 paket makarna (ben erişte spagetti kullandım siz istediğinizi kullanabilirsiniz)3 yemek kaşığı zeytinyağı1 adet soğan1 adet yeşil biber2 veya 3 konserve ton balığıBir turam maydanoz4-5 yemek kaşığı domates rendesi(püresi)7-8 dilim kaşar peynir (en son...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Ton Balıklı Makarna (Efsane Sosuyla) Tanımı İçin Malzemeler 1 paket makarna (dilediğiniz çeşit olabilir)Makarnayı haşlamak için su200 gram ton balığı3-4 diş sarımsak1 yemek kaşığı limon suyuYarım limon kabuğu rendesi8-9 adet cevizTuz, karabiber Ton Balıklı Makarna (Efsane Sosuyla) Tanımı Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
858,475Konular
981,260Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt