Tonbalığı Avokado Ezmesi Tanımı İçin Gereçler
- 1 kutu tonbalığı
- 1 avokado
- 1 küçük kuru soğan
- 2-3 diş sarımsak
- 3-4 taze soğan
- 1 kutu schmand / ekşi krema
- 1 limonun suyu
- Tuz, karabiber
Tonbalığı Avokado Ezmesi Tanımı Yapılışı
- Tonbalığını bir kabin içine aldım ve çatalla biraz ezdim.
- Avokadoyu da kaba alıp düzgünce ezdim.
- Limon suyunu üzerine döktüm.
- Kuru soğanı, sarımsağı ve taze soğanları çok küçük olacak biçimde doğrayıp kaba ek ettim.
- Tuz ve karabiberle tatlandırıp bir kutu schmand/ekşi kremayı ekleyip düzgünce karıştırdım ve biraz beklettikten sonra servise wrap/dürüm ile sundum.