Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

toplama kasa yapıyorum yardım :)

toplama kasa yapıyorum yardım :)
0
139

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Selamün Aleyküm Arkadaşlar
Bu konuya cevap vercek arkadaşlardan tek ricam Cok cok iyi bilmiyorsanız lütfen yorum yapmayın
Neyse Benim 2 milyarlık bir bütçem var Ve biliyorsunuz neredeyse her hafta oyunlara güncelleme vs geliyor ve kasıyor Ben beni 34 sene boyunca götürecek bi bilgisayar arıyorum Toplama yapacagım yardımcı olursanız sevinirim
Cs Go 300 sabit fps Ve Lolde +300 üzeri fps alacak bi bilgisayara ihtiyacım var
AŞAGIDAKİ RESİMLERDE PC MİN ÖZELLİKLERİNİ PAYLAŞIYORUM EGER BU PC NİN ÜZERİNE EK YAPILARAK COK SAGLAM OLUCAKSA ONA GÖRE YAZARSANIZ SEVİNİRİM
NOT : AnaKartın Mhz kaç bilmiyorum onun icin markasını paylaştım İyice bakarsanız cok sevinirim VE DEDİĞİM GİBİ PC DEN COK İYİ ANLAYIYORUM DİYİPTE HİÇBİRŞEY ANLAMAYANLAR LÜTFEN YORUM YAPMASIN SAYGILARIMLA

1 : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
2 : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
3 : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
4 : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
5 : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Similar threads

Bilgisayar toplayacağım ben kendi çapımda değerlendirdim pek anlamam ama aşagıdaki modeller birbirleri ile uyumlu çalışırlar mı ? Anlayan yardım etsin lütfen Tavsiyesi olanda söylesin işlemci biraz pahalı olduğu için 2 el alma durumum var tavsiyeniz ? Anakart Linkleri sadece kayıtlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
arkadaşlar yakın zaman da pc kasası almayı panlıyorum 4 kasa arasında kaldım yardım edermisiniz seçenekler çok ama yardım ederseniz çok sevinirim tek istediğim online oyunlarını kasmadan sorunsuzca çalıştırması Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Şöyle bir bilgisayar toplamaya karar verdim 23 yıl kadar sisteme masraf etmek istemiyorum gerekmedikçe Vakti olan inceleyip, yardımda bulunursa sevinirim İyi forumlar 1)Bu parçalar birbiri ile uyumlu mu ve eksik parça var mı? 2)Bu sistem beni kaç yıl idare eder? 3)Bu fiyat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Şöyle bir bilgisayar toplamaya karar verdim 23 yıl kadar sisteme masraf etmek istemiyorum gerekmedikçe Vakti olan inceleyip, yardımda bulunursa sevinirim İyi forumlar 1)Bu parçalar birbiri ile uyumlu mu ve eksik parça var mı? 2)Bu sistem beni kaç yıl idare eder? 3)Bu fiyat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
858,510Konular
980,874Mesajlar
30,731Kullanıcılar
stainexSon üye
Üst Alt