imagestopuznasilyapilirresimlianlatim5ad4ff09c6f98
Bazı ozel gunlerde koşuşturma ve telaşeden bazende imkanlardan dolayı kuafore gitmeye vakit bulamayız İşte size basit,zarif bir topuz nasıl yapılır resimli anlatımı
imagestopuznasilyapilirresimlianlatim5ad4ff0b2263b
Daha kolay şekil verebilmek icin saclarınızı buyuk bigudilere sarın, fonle kurutun ve soğumaya bırakın
imagestopuznasilyapilirresimlianlatim5ad4ff0c8bb36
Sonra yukarıdan aşağı doğru uc eşit parcaya ayırın En alttaki kısmı dondurerek kucuk bir topuz biciminde toplayın
imagestopuznasilyapilirresimlianlatim5ad4ff0ddaff8
Ortadakini kabartın ve ice doğru kıvırıp alttaki kucuk topuzun uzerine tutturun
En ustteki saclardan kakulleri yana doğru tarayın, geri kalan saclarıysa kabartıp tel tokayla alttaki topuzun uzerine tutturun
Bazı ozel gunlerde koşuşturma ve telaşeden bazende imkanlardan dolayı kuafore gitmeye vakit bulamayız İşte size basit,zarif bir topuz nasıl yapılır resimli anlatımı
imagestopuznasilyapilirresimlianlatim5ad4ff0b2263b
Daha kolay şekil verebilmek icin saclarınızı buyuk bigudilere sarın, fonle kurutun ve soğumaya bırakın
imagestopuznasilyapilirresimlianlatim5ad4ff0c8bb36
Sonra yukarıdan aşağı doğru uc eşit parcaya ayırın En alttaki kısmı dondurerek kucuk bir topuz biciminde toplayın
imagestopuznasilyapilirresimlianlatim5ad4ff0ddaff8
Ortadakini kabartın ve ice doğru kıvırıp alttaki kucuk topuzun uzerine tutturun
En ustteki saclardan kakulleri yana doğru tarayın, geri kalan saclarıysa kabartıp tel tokayla alttaki topuzun uzerine tutturun