Tost Ali Tanımı İçin Malzemeler
- Yarım ekmek
- Kaşar
- Sucuk
- Zeytin
- Salam
- Havuç
- Marul
- Portakal
Tost Ali Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- İlk olarak ekmeği ortasını açıp çok az margarin sürün ,dilimlediğimiz kaşar ve sucukları ortasına diziyoruz.
- Daha sonra ekmeğimizi kapatın .
- Tost makinemize koyuyoruz ve güzelce kızartıyoruz.
- Daha sonra tabağımıza alıyoruz.
- Yarım ay halinde doğradığımız portakallar etrafına diziyoruz ,portakallar ortasına ince uzun dildiğimiz havuçlar koyuyoruz .
- Arkasından iki adet salam dilimini tostu uzun üzerine koyuyoruz .
- Kaşardan iki adet yuvarlak elde ediyoruz( bu yuvarlaklar salamdan bir tık küçük olmalı ben bunu yaparken şişe kapağı kullandım)
- Kestiğimiz yuvarlak kaşarları salamlara yerleştirdikten sonra üzerine 1 adet zeytini ikiye keserek çekirdeğini çıkarıp üzerine ekliyoruz.
- Bir kol marulumuzuda istegimize nazaran doğrayıp saçlarını yapıyoruz .
Tost Ali Tanımı Fotoğraflı Yapılışı