Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tost Makinasında Waffle

Tost Makinasında Waffle
0
89

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70

Tost Makinasında Waffle Tanımı İçin Malzemeler

• 1 adet yumurta
  • 1 fincan şeker (Kahve fincanı)
  • 1 fincan sıvı yağ
  • 2 fincan süt
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 çimdik tuz
  • Un
Üzeri için ;
  • Kahvaltilik çikolata
  • 2 adet muz
  • 2 adet kivi
  • Dövülmüş fındık

Tost Makinasında Waffle Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Yumurta ve şekeri düzgünce çırpıyoruz üzerine un ve kabartma tozu hariç başka gereçleri de ekleyip karıştırıyoruz.
  2. Kontrollü olarak un eklerken kabartma tozunu da ek ediyoruz. Kek kıvamında olacak ,yada boza kıvamı ,ben ocak üstü tost makinasın da yaptım ızgaranın tek tarafını kullandım tost makinasını kızdırın.
  3. Bir kepçe hazırladığınız harçtan dökün aslında kendisi yayılıyor. Bir taraf kızarınca spatula ile öteki tarafını çevirip, kızarttım.
  4. Elektrikli tost makinasında da birebir halde yapabilirsiniz. Hamurumuz piştikten sonra tabağa alıp üzerine kahvaltılık çikolata sürüyoruz.
  5. Daha sonra dövülmüş fındık serpip konutta olan meyvelerle süslüyoruz. Ben muz ve kivi kullandım. Son olarak üzerine tekrar çikolata gezdiriyoruz. Afiyet olsun (Bu ölçü ile 5-6 adet çıkıyor.
Tost Makinasında Waffle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Tost Makinasında Waffle Tanımı İçin Malzemeler 1 su bardağı süt1 yumurtaYarım çay bardağı süt1 paket kabartma tozu1 paket vanilin1,5 su bardağı un ( kek hamurundan biraz sıvı olacak formda ) Üzeri için; 2 adet muz6-8 adet çilekÇikolata sosu ( isteğe bağlı)Ceviz ( isteğe bağlı)Nutella yahut...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Tost Makinasında Waffle Tarifi İçin Malzemeler 1 adet yumurta4 yemek kaşığı şeker1,5 su bardağı sütYarım çay bardağı yağ1 paket vanilya1 paket kabartma tozu1 su bardağı un Üzerine SarelleMuz-kivi (İstediniz meyveyi kullanabilirsiniz ) Tost Makinasında Waffle Tarifi Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Tost Makinasında Waffle Tarifi İçin Malzemeler 1 adet yumurta4 yemek kaşığı şeker1,5 su bardağı sütYarım çay bardağı yağKabartma tozuVanilyaAldığı kadar unSarelle (İstediniz meyveyi kullana bilirsiniz ) Tost Makinasında Waffle Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Önce yumurta ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Tost Makinasında Waffle Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı sütYarım çay bardağı şekerYarım çay bardağı sıvı yağ1 adet yumurta1 çay kaşığı kabartma tozu1 paket vanilya1,5 su bardağı unÜzeri için dilediğiniz meyveyi kullanabilirsiniz.Çikolata sosuÇikolata Tost Makinasında Waffle Tarifi Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
Tost Makinasında Waffle Tanımı İçin Materyaller 1 su bardağı sütYarım çay bardağı şekerYarım çay bardağı sıvı yağ1 yumurta1 çay kaşığı kabartma tozu1 paket vanilya1,5 su bardağı un Tost Makinasında Waffle Tanımı Yapılışı Yumurtayı ve şekeri köpürene kadar mikserle çırpıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
858,476Konular
981,279Mesajlar
29,555Kullanıcılar
Üst Alt