Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tost Makinesinde Ekmek Pizzası

Tost Makinesinde Ekmek Pizzası
0
91

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139

Tost Makinesinde Ekmek Pizzası Tanımı İçin Malzemeler

• Yarım ekmek
  • 1 tatlı kaşığı salça
  • Yarım çay bardağından biraz az su
  • 1 adet sivri biber
  • Sucuk
  • Kaşar peynir
  • Tereyağı

Tost Makinesinde Ekmek Pizzası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Önce ekmeği uzunlamasına ikiye bölün.
  2. Üzerine salçalı su dökün, akabinde sucuk ve biberleri yerleştirin.
  3. Tost makinasına koyun, kapatın.
  4. Bunlar kızarınca üzerine biraz tereyağı ve kaşar peynir gezdirin ve bu kadar pizzamız hazır bile. Afiyet olsun.
Tost Makinesinde Ekmek Pizzası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Diyet Patates Pizzası (Tost Pizza) Tarifi İçin Malzemeler 2 orta boy patates1 adet yumurtaYarım su bardağı kaşar peyniri rendesi4- 5 adet salam3 tane küçük sosisYarım parmak sucuk (kullanmazsanız bir kaşık sıvı yağ)KekikPul biberKarabiberTuz Diyet Patates Pizzası (Tost Pizza) Tarifi Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
Enfes Kahvaltılık Açık Tost Pizzası Tanımı İçin Materyaller 6 dilim tost ya da bayat ekmek1 adet yumurta2 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz1 çorba kaşığı yoğurt1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri1 çay bardağı ufalanmış beyaz peynir1 tatlı kaşığı pul biber1 çay bardağı süt12 dilim sucuk1 adet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Kahvaltılık Ekmek Pizzası Tarifi İçin Malzemeler Kare tost ekmeğiKaşar peyniri1 tane yumurta50 gram tereyağıSucukSosisTam yağlı beyaz peynir Kahvaltılık Ekmek Pizzası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Sosis, sucuk hariç bütün malzemeleri rondoda ezdim. Karışıma sucuk ve sosisi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
Dünyanın En Kolay Pizzası Tarifi İçin Malzemeler 6 dilim tost ekmeğiSucukDomatesZeytinYeşil biberKaşar peyniri Sos için: Ketçap1 tatlı kaşığı sıvı yağ1 çay kaşığı kekik1 çay kaşığı kimyon Dünyanın En Kolay Pizzası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle verdiğim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
Dönerli Ekmek Pizzası (Bayılacaksınız) Tarifi İçin Malzemeler Ekmek (bayat ekmek olabilir)Dilim ekmek, tost, dilimlenmiş somun ekmeği, baget ekmek kulanılabilir ,ben 4 baget ekmek kulandım200-300 gram hazır döner (ben tavuk döner kulandım buzluktan)1 yemek kaşığı domates salçasıYarım yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
858,496Konular
982,161Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt