
Tost Makinesinde Mangal Tadında Tavuk Tanımı İçin Materyaller
- 1 kase kelebek/kanat
- 1 çay kaşığı nane
- 1 çay kaşığı kimyon
- 2 çay kaşığı acı toz biber
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 tatlı kaşığı tuz
- Zeytinyağ
- 2 adet havuç
- 1 adet patates
- 1 adet yeşil soğan
Tost Makinesinde Mangal Tadında Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Güzelce yıkanan tavukların suyu süzülür bu esnada tost makinesini açıyoruz ve ısıtıyoruz.
- Daha sonra tavukları baharatlıyoruz şayet kanatsa tercihimiz üzerlerini çiziyoruz.(vaktiniz varsa tavukları baharatlı bu marinede 1 saat 30 dk bekletirseniz daha lezzetli olur
- Isınan tost makinesini kanat yapıyorsak çok az zeytinyağlıyoruz, kelebekse yağlamıyoruz ve akabinde tavukları döşüyoruz
- Süsleme ve lezzeti için havuçları halka yahut julyen doğrayarak zeytinyağda kızartıyoruz.
- Patatesleri julyen doğrayıp onları da kızartıyoruz ve tuzluyoruz.
- Yeşil soğan da doğranır.Veee en son.Pişen lezzetleri birleştiriyoruz artık tadım vakti
konutunuzda mangal keyfi mangal kokusu????????