Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Trabzon Ekmeğinde Pizza

Trabzon Ekmeğinde Pizza
0
51

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
trabzon-ekmeginde-pizza.jpg

Trabzon Ekmeğinde Pizza Tanımı İçin Materyaller

  • 1 adet trabzon ekmeği (5 dilim kullandım)
  • 2 adet orta uzunluk domates
  • 1 adet büyük uzunluk patates
  • 4 adet yeşil biber
  • 2 adet kapya biber
  • Sucuk
  • Kaşar peyniri
  • Tuz
  • Sıvıyağ

Trabzon Ekmeğinde Pizza Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Ekmeği istediğiniz kalınlıkta dilimleyin.
  2. Kaşar peynirini rendeleyin.
  3. Patatesi soyup yıkadıktan sonra rendenin küçük kısmı ile rendeleyip bir kaba alın.
  4. Domatesin kabuklarını soyup çok küçük olacak formda doğrayın.
  5. Biberleri ve sucuğu da çok küçük olacak biçimde doğrayıp peynir hariç başka materyallerle karıştırın.
  6. Tuz ve sıvı yağ ekleyip son kere karıştırın.
  7. Dilimlenmiş ekmeklerin iç kısmını dikkatlice çıkarın tekrar kullanacağız.
  8. Ekmek dilimlerini alıp yanmaz yapışmaz bir tavaya koyun.
  9. İç harcımızdan bir ölçü ortasına koyup kısık ateşte kapağı kapalı halde pişmeye bırakın.
  10. Orta ara katıştıp her tarafın eşit formda pişmesini sağlayın.
  11. İç harcımız piştikten sonra çıkardığımız ekmek içlerini üzerine kapatıp aykırı çevirin.
  12. Kaşar peyniri rendesini bir ölçü üzerine serpiştirip tekrar kapağını kapatın.
  13. İsterseniz eriyen peyniri öbür gereçlerle benim üzere biraz karıştırıp servis edebilirsiniz.
  14. Dilersenizde peynir eridikten sonra karıştırmadan da servis yapabilirsiniz. Sıcak olarak servis yapmayı unutmayın. Şimdiden afiyet olsun ????????.
 
858,476Konular
981,279Mesajlar
29,555Kullanıcılar
Üst Alt