![trabzon-yaglamasi.jpg](https://i.nefisyemektarifleri.com/2021/11/09/trabzon-yaglamasi.jpg)
Trabzon Yağlaması Tarifi İçin Malzemeler
Hamur için;
- 1 bardak ılık su
- 1 tatlı kaşığı instant maya
- 1 tatlı kaşığı tuz
- Aldığı kadar un
- Tereyağı
- Kaşar
- Yumurta
Trabzon Yağlaması Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- İlk olarak hamuru mayalıyoruz.
- Ele hafif yapışan bir hamur olacak. 30 dakika dinlendirilecek.
- Sonra elimizde şekil verip 6-7 dakika fırında pişireceğiz.
- Sonra bolca kaşar peyniri koyacağız. 5 dakika daha pişireceğiz.
- Son olarak yumurtayı ve tereyağını koyup 5 dakika daha pişireceğiz. Afiyet olsun.