Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Trafik İlkyardım Malzemelerini yazar mısınız acil

Trafik İlkyardım Malzemelerini yazar mısınız acil
0
80

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Trafik İlkyardım Malzemelerini yazan mısınız acele Arkadaşlar, lütfen buraya trafik ilkyardım malzemelerinin neler olduğunu yazabilirmiisniz, hangi malzemeler olmalı trafik destek çantasında ?  

Similar threads

Ilk Destek Kuralları birincil yardım, nedir, nasıl uygulanmalıdır, nasıl olmalıdır, hakkında bilgiler için yazımıza buyrun arkadaşlar 1549357015 1549357015 ilkyardimkurallari5c594fdbddf98ilkyardimkurallari5c594fdbddf98ilkyardimkurallari5c594fdbddf98 İlkyardım bir kaza anında ya da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Gusül Abdesti Nasıl Alınır Sırasıyla Yazar mısınız lütfen selam arkadaşlar benim sizden bir ricam olacak acaba Gusül Abdesti Nasıl Alınır Sırasıyla yazan mısınız bana bu sayfadan? Yardımlarınız ve vereceğiniz bilgiler için şimdiden çok tşkler  
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
İLKYARDIM NEDİR? İlkyardım nedir? Böyle bir soru yönelttiğimde nasıl olursa olsun birçoğunuz “ne dek anlamsız bir soru bu diye düşünecektir Çünkü adı üzerinde, bir sorun çıktığında yapılacak birincil yardımı açıklama etmektedir Haklısınız Ancak bir şeyin farkında olan mısınız? Kaçımız bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Trafik haftasıyla ilgili skeç örneği Trafik haftası ile ilgili skeç TRAFİK CANAVARI Kişiler: Spiker Ekrem Kulaksızoğlu Feridun Yanıkyüz Hidayet Dörtparmak Üzeyir Sarıkaş Süsleme: Arka planda trafik göze çarpan levhaları Sahne ortasında beş koltuk, üç sehpa vs (Perde açıldığında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Çocuk ölümlerinde*kazaların ilk 5 vefat nedeni arasında yer aldığını ve bunların da 3 ’te 1 ’inin evde*meydana geldiğini bildiren uzmanlar, evde güvenli etraf oluşturulması*gerektiğini, anne ve babaların da bütün evi bir kez emekleyerek gezerek, bebeğin*gözünden karşılaşabileceği tehlikeleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
858,496Konular
981,719Mesajlar
29,788Kullanıcılar
EnggggSon üye
Üst Alt