Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

trafikte neler oluyor :)

trafikte neler oluyor :)
0
173

Similar threads

Unlu turkucu Nihat Doğan oynadığı dondurma reklamıyla yine olay oldu Dondurma reklamında rol alan Nihat Doğan'ın replikleri gulmekten kırıp geciriyor İşte dondurmada da kırmızı cizgileri olan Doğan'ın filmi! İzleyin bakın Nihat Doğan delikanlılığından odun vermiyor Dondurma erimeyecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
erkek , 25 , Yurtdışı Karımla alışveriş merkezinde dolaşırken birden onumuzden inanılmaz guzel bir kadın gecti Nasıl oldu ben de anlamadım ama ilk defa bir kadına bu derece kilitlendim Bu durumun farkında olan karımın şu sozleri ile kendime geldim: Bakma faslın bittiyse kavgaya gececeğim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
212
imagesatademirerstandup20aralikcumartesi5ad232a8a95a0 Ata Demirer, gecen yıl başladığı gosterisine bu hafta sonu tekrar başlayarak sevenlerini gulmekten kırıp gecirecek gibi gorunuyor Sanatcının Turkiye'den manzaraları ozel tipleriyle anlattığı ve muzikal gecişlerle suslediği, kendine has...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Uğur Dundar'dan Gulduren Fıkra Uğur Dundar'ın Gulduren Fıkrası Katıldığı bir programda fıkra anlatan Uğur Dundar yanında bulunanları gulmekten kırdı gecirdi İşte o fıkra: Napolyon tekrar dunyaya gelmiş Washington Beyaz Saraya inmiş Başkan Obama ile yemek yerken Obamaya: Eğer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Fıkra Gibi Şofor Malum servis soforumuz trafikte hareket edemez halde beklerken (gayet de haklıydı cunku onundeki arabalar kuyruk olmuştu) arkadan kornaya abanan arac sahibine camdan sarkarak 'Pokemon'muyum lan ben arabaların uzerinden ucayım' diye bağırarak tum servisi yere yıkmıştı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
858,497Konular
982,021Mesajlar
30,004Kullanıcılar
turkgsmSon üye
Üst Alt