Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Unlu turkucu Nihat Doğan oynadığı dondurma reklamıyla yine olay oldu
Dondurma reklamında rol alan Nihat Doğan'ın replikleri gulmekten kırıp geciriyor İşte dondurmada da kırmızı cizgileri olan Doğan'ın filmi!
İzleyin bakın Nihat Doğan delikanlılığından odun vermiyor
Dondurma erimeyecek...
erkek , 25 , Yurtdışı
Karımla alışveriş merkezinde dolaşırken birden onumuzden inanılmaz guzel bir kadın gecti Nasıl oldu ben de anlamadım ama ilk defa bir kadına bu derece kilitlendim Bu durumun farkında olan karımın şu sozleri ile kendime geldim:
Bakma faslın bittiyse kavgaya gececeğim...
imagesatademirerstandup20aralikcumartesi5ad232a8a95a0
Ata Demirer, gecen yıl başladığı gosterisine bu hafta sonu tekrar başlayarak sevenlerini gulmekten kırıp gecirecek gibi gorunuyor Sanatcının Turkiye'den manzaraları ozel tipleriyle anlattığı ve muzikal gecişlerle suslediği, kendine has...
Uğur Dundar'dan Gulduren Fıkra
Uğur Dundar'ın Gulduren Fıkrası
Katıldığı bir programda fıkra anlatan Uğur Dundar yanında bulunanları gulmekten kırdı gecirdi
İşte o fıkra:
Napolyon tekrar dunyaya gelmiş Washington Beyaz Saraya inmiş Başkan Obama ile yemek yerken Obamaya:
Eğer...
Fıkra Gibi Şofor
Malum servis soforumuz trafikte hareket edemez halde beklerken (gayet de haklıydı cunku onundeki arabalar kuyruk olmuştu) arkadan kornaya abanan arac sahibine camdan sarkarak 'Pokemon'muyum lan ben arabaların uzerinden ucayım' diye bağırarak tum servisi yere yıkmıştı...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.