Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Trakya Mancası (En Keyiflisinden Bir Tık Farklılıkla)

Trakya Mancası (En Keyiflisinden Bir Tık Farklılıkla)
0
32

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
trakya-mancasi-en-keyiflisinden-bir-tik-farklilikla.jpg

Trakya Mancası (En Keyiflisinden Bir Tık Farklılıkla) Tarifi İçin Malzemeler

• 3 adet közlenmiş patlıcan
  • 1 adet közlenmiş kapya biber
  • 1 tane büyük boy domates
  • 1 tane soğan
  • Çeyrek bağ maydanoz
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı nar ekşisi
  • 1 büyük diş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı tereyağı
  • 1 tatlı kaşığı sirke
  • Yeteri kadar tuz

Trakya Mancası (En Keyiflisinden Bir Tık Farklılıkla) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle patlıcan ve biberlerimizi ocağın üzerinde közmatikte közleyelim. ????????
  2. Fırına da atabilirsiniz amaç közlenmesi????( ben biberleri buzluktan kullanıyorum önceden közleyip koymuştum ????).
  3. Derin bir salata kasesine domatesleri küp küp doğrayalım.
  4. Ayrı bir kabın içerisine soğanı yarım ay şeklinde doğrayalım ,üzerine hafif tuz ve limon sıkıp güzelce ovalım ve domateslere ekleyelim.
  5. İnce kıyılmış maydanozu ilave edelim.
  6. Közlediğimiz patlıcanları soyup ince ince doğrayıp ekleyelim.
  7. Közlediğimiz patlıcanları bir poşet içine alalım ve ağzını sıkıca bağlayalım ki o buharıyla çok rahat soyulsunlar????.
  8. Buzluktan çıkarmış olduğumuz biberi ince ince doğrayalım ve küçük bir tavaya alalım.
  9. Üzerine ezdiğimiz sarımsağı ve tereyağını ekleyelim bir kaç dakika soteleyelim ve soğuduktan sonra salatamıza ilave edelim.
  10. Diğer kalan bütün malzemeleri de ekleyip güzelce harmanlayalım. Ve servis tabağına alalım. Afiyet olsun ????.
Trakya Mancası (En Keyiflisinden Bir Tık Farklılıkla) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

858,496Konular
981,886Mesajlar
29,923Kullanıcılar
OnurMandrakeSon üye
Üst Alt