Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Trilice Tarifi

Trilice Tarifi
0
72

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Trilice Tarifi İcin Malzemeler

*5 adet yumurta
*1 su bardağı şeker
*1 5 su bardağı un
*1 paket kabartma tozu
*1 paket vanilya

SUTLU SOS;

*3 su bardağı sut
*3 yemek kaşığı toz şeker
*200 ml sıvı krema

UZERİ İCİN;

*Beyaz toz krem şanti
*1 cay bardağı sut

Trilice Tarifi Yapılışı KARAMEL’İ HAZIR KULLANDIM CUNKU TUTTURAMIYORUM TUTTURSAM DA RENGİ COK ACIK OLUYOR GORUNUŞ ACISINDAN HOŞ DURMUYOR ORASI SİZE KALMIŞ

Yaz tatlısı diye biliniyor ama ben yaz kış seviyorum Dolapta durduğu icin serin ve şahane oluyor yemelere doyulmuyor

Similar threads

Karamelli Trilice (Enfes Lezzetiyle) Pratik Olsun Derseniz Buyurun Tarifi İcin Malzemeler Pandispanya icin; *6 adet yumurta *1,5 su bardağı şeker *1 paket kabartma tozu *1 paket vanilya *1 su bardağı un Sosu icin; *3 5 su bardağı sut *1 paket krema *12 (yarım) su bardağı şeker...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Trilice Tarifi İcin Malzemeler *5 yumurta *1 su bardağı şeker *7 yemek kaşığı un *1 paket kabartma tozu *1 paket vanilya Şerbeti icin; *3,5 su bardağı sut *1 su bardağı şeker *200 gr sıvı krema Kreması icin; *2 poşet krem şanti Karemeli icin; *1 su bardağı şeker *2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Trileçe Tadında 3 Dakikada 3 Kaşık Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler 3 tane yumurta3 çorba kaşığı toz şeker3 çorba kaşığı süt3 çorba kaşığı irmik3 çorba kaşığı zeytinyağı3 çorba kaşığı un1 paket kabartma tozu1 paket vanilya Şerbeti için (bardak ölçüsü 200ml) 1 ,5 su bardağı şeker2 su bardağı süt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Triliçe (Tam Kıvamında) Tarifi İçin Malzemeler Keki için: 4 tane yumurta1 su bardağından 1 parmak eksik toz şeker1 paket kabartma tozu1 paket vanilya1,5 su bardağı un Sütlü sosu için; 3,5 su bardağı süt3 yemek kaşığı toz şeker200 gram sıvı krema Üzeri için; 1 su bardağı süt1 paket krem şanti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Karamelli Triliçe (Tam Ölçülü) Tarifi İçin Malzemeler Kek için; 5 adet yumurta1 su bardağından 1 parmak eksik şeker1,5 su bardağı un1 paket kabartma tozu1 paket vanilya Sütlü sosu için; 3,5 su bardağı süt3 yemek kaşığı toz şeker200 gram sıvı krema Karamel sosu için; 1 çay bardağı şeker1 yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
858,496Konular
982,148Mesajlar
30,092Kullanıcılar
isacan6791Son üye
Üst Alt