Tripkolic Gözlerinin Yeşilini Özledim Olamaz olamaz sensiz yarim Mezar azabından beter halim Acılar bütün derdim Sensiz bir dünyayı neyleyim Olamaz olamaz sensiz yarim Kabir azabından beter halim Acılar tüm derdim Sensiz bir dünyayı neyleyim Gözlerimi kapadım Çizdim seni kalbime Açmam nafile İsteme son nefesimde Ellerinde ben yoksam Sende olma hiçbir yerde Sadece benim ol Hayata döndür yine beni Aç kapılarını baskı Dünyanda dönmez ancak bensiz Bilirim bitik elde etmek senin için fazla zor Bu yolda laf verdik Pes etmek yakışmaz aşkımıza İsteme,hadi al beni yeniden kendine Gitme tut ellerimi Sayalım tekrar günleri Işığındım ben senin zor dileği Bütün bu kalbe Yalnız kalman bilirim zorlama Sensiz elimde kalemim Her şeyimi yazdım yeniden sensiz Olamaz olamaz sensiz yarim Kabir azabından beter halim Acılar bütün derdim Sensiz bir dünyayı neyleyim Olamaz olamaz sensiz yarim Kabir azabından beter halim Acılar bütün derdim Sensiz bir dünyayı neyleyim yeniden hayalin Tekrar aldı beni Rüzgar olup sana tekrar döndürdü Bu bedeni Gittiğimiz o yerlerde Canlanır yine düşlerim Kurdum tekrar abes hayaller Bilirim dönmen fazla kuvvet Ah ölürüm Yeniden dayanmaz bu kalp gidişine Almaz kalbim birini İçimden seni atmak Kalpsiz yaşamak kadar zor Ben yok Her yeni sen kokar sevgilim Gözlerini fazla özledim Senelerim oldun Heryerde doğruydun Bilirim Ben seni vurdum Çok pişmanım Nolur dön Gözlerinin yeşilini özledim Olamaz olamaz sensiz yarim Mezar azabından beter halim Acılar bütün derdim Sensiz bir dünyayı neyleyim Olamaz olamaz sensiz yarim Mezar azabından beter halim Acılar bütün derdim Sensiz bir dünyayı neyleyim