Tropikal Recel Tarifi Resimli
Tropikal Recel Tarifi
Tropikal Recel
imagestropikalreceltarifiresimli5ad4198ab41dd
Tropikal Recel
Malzemeler:
* 1 papaya (yaklaşık 300 gr)
* 1 kucuk ananas (yaklaşık 300 gr)
* Yarım kavun (yaklaşık 500 gr)
* 2 limonunun suyu ve rendelenmiş kabuğu
* 150 gr esmer toz şeker
* 500 gr recel şekeri
* 5 corba kaşığı rom
Hazırlanması:
* Tum meyvelerin kabuklarını soyup cekirdeklerini ayıkladıktan sonra minik minik doğrayın Toplam ağırlık yaklaşık 900 gr olmalı
* Meyve karışımını limon suyu ve kabukları, şeker, recel şekeri ve romla karıştırın
* Karıştırarak, recel şekeri paketinin uzerindeki tarife gore 34 dakika kaynatın Ustte biriken kopuğu alın
* Receli kavanozlara doldurup kapaklarını kapatın Ters cevirerek 5 dakika temiz bir mutfak ortusu veya havlunun uzerinde bekletin
Tropikal Recel Tarifi
Tropikal Recel
imagestropikalreceltarifiresimli5ad4198ab41dd
Tropikal Recel
Malzemeler:
* 1 papaya (yaklaşık 300 gr)
* 1 kucuk ananas (yaklaşık 300 gr)
* Yarım kavun (yaklaşık 500 gr)
* 2 limonunun suyu ve rendelenmiş kabuğu
* 150 gr esmer toz şeker
* 500 gr recel şekeri
* 5 corba kaşığı rom
Hazırlanması:
* Tum meyvelerin kabuklarını soyup cekirdeklerini ayıkladıktan sonra minik minik doğrayın Toplam ağırlık yaklaşık 900 gr olmalı
* Meyve karışımını limon suyu ve kabukları, şeker, recel şekeri ve romla karıştırın
* Karıştırarak, recel şekeri paketinin uzerindeki tarife gore 34 dakika kaynatın Ustte biriken kopuğu alın
* Receli kavanozlara doldurup kapaklarını kapatın Ters cevirerek 5 dakika temiz bir mutfak ortusu veya havlunun uzerinde bekletin