
Truff Tanımı İçin Gereçler
- 1 paket hazır kakaolu baton kek
- 1 paket hazır krema
- 40 gram sütlü çikolata
- 40 gram bitter çikolata
- 1/2 (yarım) su bardağı dövülmüş fındık
- Dilediğiniz gereçleri kullanabilirsiniz
Truff Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Kremayı tencereye koyalım, kaynatalım. Kaynadıktan sonra çikolataları ekleyelim ve eriyene kadar karıştıralım.
- Hazır kekimizi bir kapta ufalayalım ve çikolatalı kremayı ufalanmış kekin üzerine dökelim.
- Fındığı ekleyelim ve karıştıralım. Buzluğa koyalım ve 1 saat bekletelim.
- Buzluktan alıp, hamurdan ceviz büyüklüğünde koparıp elimizde yuvarlayalım ve istediğimiz gerece bulayalım.
- Buzdolabında 2 saat kadar bekletip, soğuk olarak servis edelim. Afiyet olsun. ????