![truff.jpg](https://i.nefisyemektarifleri.com/2021/11/27/truff.jpg)
Truff Tanımı İçin Materyaller
- 2 paket petibör bisküvi
- 2 yemek kaşığı kakao
- 2 su bardağı süt
- 4 yemek kaşığı hindistan cevizi
- 2 yemek kaşığı margarin
- 1 yemek kaşığı sürülebilir çikolata
- 200 gram çikolata
Truff Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle kabımıza bisküvilerimizi alıp parçalayalım.
- Sonra geri kalan bütün materyalleri ekleyip karıştıralım.
- Oluşan hamurumuzu isteğimiz formu verelim.
- Son olarak çikolatamızı eritelim ve biçim verdiğimiz hamurlarımızı çikolatımızın içine batırıp çıkaralım.
- En son truff’larımızı buzluğa atalım ve üstündeki çikolatalar donana kadar bekletelim, ondan sonra çıkarıp servis edelim afiyet olsun!.