Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Trump'tan Beyaz Saray önündeki göstericilere: Bunların birçoğu, zengin ve şımarık insanlar

Trump'tan Beyaz Saray önündeki göstericilere: Bunların birçoğu, zengin ve şımarık insanlar
0
81

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
106
Trump%2Dtan%2Dgazeteciye%2DYalanci%2Dyuz%2Dkarasi%2D234346%2Epng

ABD Başkanı Donald Trump, Arizona eyaletinde inşası devam eden Meksika sonu duvarı ziyaretinin akabinde, Phoenix kentinde gençlere hitap etti.

Ülkedeki şovlarda çeşitli bireylerin heykellerinin yanı sıra en son Beyaz Saray önündeki Jackson'ın heykelinin amaç alınmasına tepki gösteren Trump, "Bunların birçoğu, varlıklı ve şımarık beşerler. Birçoğu o heykellerdeki bireyleri tanımıyor bile" dedi.

Heykel ve anıtlara saldıran kişilere müsamaha gösterilmeyeceğini belirterek "10 yıl mahpus, bence uzun bir süre" ifadelerini kullandı.

Demokrat bölümün, ülkedeki polis şiddetine reaksiyon olarak polis teşkilatlarının dağıtılması ya da fonlarının kesilmesi tekliflerine de karşı çıkan Trump, "Demokratların 'polise fonu kesin' kelamlarını duyunca, 'tamam seçimleri ben kazandım' dedim" diye konuştu.

'Uzaktan oylama'ya karşı çıktı

Öte yandan Trump, ülkede yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının devam etmesi nedeniyle 3 Kasım'daki başkanlık seçimlerinde 'uzaktan oylama' tartışmalarıyla ilgili, Demokratların virüsü, seçimde 'hile yapmak için' kullandığını öne sürdü.

'Uzaktan oylama' sisteminde birçok aksaklık bulunduğunu, seçime kadarki müddette bunların giderilmesinin imkansız olduğunu belirten Trump, "Uzaktan oylama kullanılırsa, bunun tarihimizde en çok yolsuzluğa sahne olan seçim olacağını düşünüyorum. Bunun olmasına müsaade veremeyiz" dedi.

'Kovid-19 nedir, birisi 19’un ne olduğunu söyleyebilir mi?'

Öte yandan Kovid-19 salgınının, iktisadın en güzel olduğunu devirde, Çin'den geldiğini belirten Trump, "Bu virüse birçok isim verilebilir. Kovid-19 diyorlar, bu nedir, birisi 19’un ne olduğunu söyleyebilir mi? Bu bir isim değil. Bunu Çin virüsü olarak isimlendirebiliriz. Kung Flu diyebiliriz, Vuhan virüsü diyebiliriz" ifadelerini kullandı.

858,500Konular
982,382Mesajlar
32,977Kullanıcılar
spineless81Son üye
Üst Alt