Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tuba Buyukustun Guzellik Sırları

Tuba Buyukustun Guzellik Sırları
0
71

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Tuba Buyukustun Guzellik Maskesi
Tuba Buyukustun'un Guzelliğinin Sırrı
Tuba Buyukustun Guzellik Onerileri

Guzelliğiyle goz kamaştıran Tuba Buyuk ustun parlak sağlıklı cildinin sırrını neye borclu olduğunu bizlerle paylaştı

Turk ve Arap erkekleri Tuğba Buyukustun icin olup olup diriliyor

Bir kere, estetiksiz ve doğal guzelliğini yere goğe sığdıramıyorlar

Peki genc oyuncu Allah vergisi guzelliğini neye borclu?

Ne yiyor, ne iciyor?

Diyet mi yapıyor?

Neden kilo almıyor?

Butun bu soruların cevaplarını kendi veriyor:

Yemek yemeyi cok seven bir insanım O yuzden nefsime hakim olmakta ara sıra zorluk yaşıyorum Boyum 173, kilom 52 En cok sebze yemeklerinden hoşlanırım İcimi temizlediğini hissettiriyor Fast food'u, surekli sette olmama ve haliyle duzensiz beslenmeme rağmen cok az tuketirim Bitki cayları tercihim, hem rahatlatıyorlar Genc kızlar fast food tuketip kilo aldıklarında salata yemeye başlayarak bunu telafi yoluna gidiyorlar Haftada bir, cok canımız cektiyse kebap ya da fast food tercih edilebilir Salata yerken sıkılıyorum ama sebze ve meyveyi cok severim Diyet urunleri kullanırım fakat cok abartmamaya ozen gosteririm Gecen seneye kadar kahvaltı alışkanlığım yoktu Diyetisyene danışınca en buyuk hatanın bu olduğunu oğrendim Cunku kahvaltı etmediğimizde tum gece zaten ac kalan metabolizma kendini kıtlıkta zannediyor ve yediğiniz ilk şeyi yağ olarak depoluyor Hayat kalitemin kilo verince yukseldiğini fark ettim ve bu duygumu kaybetmek istemiyorum

imagestubabuyukustunguzelliksirlari5ad4e804d709c

Enes Bio Estetik'in pembe maske urununu kullanan Buyukustun, hem cildinin daha genc gorunmesini sağlıyor hem de vucudundaki selulitlerden kurtuluyor

858,498Konular
982,052Mesajlar
30,037Kullanıcılar
hermaousSon üye
Üst Alt