Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tulum Peynirli Erişte Makarna

Tulum Peynirli Erişte Makarna
0
60

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80

Tulum Peynirli Erişte Makarna Tarifi İçin Malzemeler

• 2 su bardağı erişte(ben sebzeli erişte kullandım)
  • 2 yemek kaşığı tereyağ
  • 1 su bardağı sıcak et veya tavuk suyu( ben buzluktaki tavuk suyunu kullandım normal suyu kaynatıp içine ekleyebilirsin ayrıca kaynatmana gerek yok)
  • 2 su bardağı sıcak su
  • 1,5 çay kaşığı tuz
Üzeri için (isteğe bağlı);
  • Tulum peyniri
  • Ceviz

Tulum Peynirli Erişte Makarna Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. 1 su bardağı erişteyi tereyağ ile birlikte rengi dönene kadar kavurun.
  2. Diğer 1 su bardağı erişteyi ekleyin.
  3. 3 su bardağı suyu ve tuzu ekleyip karıştırın.
  4. Kısık ateşte 15 dk kadar pişirin.
  5. Pilav gibi suyunu çekip erişteler yumuşayınca ocağı kapatıp üzerine peçete serip kapağı kapatıp demlenmeye bırakın.
  6. Servis yaparken üzerine tulum peyniri ve ceviz ekleyebilirsin afiyet olsun.
Tulum Peynirli Erişte Makarna Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Peynirli Cevizli Erişte Tanımı İçin Gereçler 12 çay bardağı erişte (450-500gr) Haşlamak için: 4 yemek kaşığı sıvı yağı1 tatlı kaşığı tuz1,5 litre su Üzerine: 6 yemek kaşığı tereyağı (35-40gr)1 çay kaşığı tuz (gerekirse)1 tatlı kaşığı karabiber2 çay bardağı ceviz1 çay bardağı tulum peyniri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Cevizli Peynirli Erişte Tarifi İçin Malzemeler Yarım paket erişte125 gram tulum lor1 kase kırık ceviz içiHaşlamak için suTuzYağ Cevizli Peynirli Erişte Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Erişteleri kızarana kadar kontrollü yağda kavurun. Üzerine tuzunu ve suyunu ekleyip pişirin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
Fırında Erişte Tarifi İçin Malzemeler 3 kase erişte Haşlamak için Su, tuz, zeytinyağı1 paket çiğ krema1 tatlı kaşığı karabiber1 su bardağı ufalanmış tulum peyniri2 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri Fırında Erişte Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Erişteler zeytinyağı ve tuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
Domates Soslu Erişte Makarna Tarifi İçin Malzemeler 2 su bardağı erişte1 yemek kaşığı salça3 yemek kaşığı şişe domates4 yemek kaşığı zeytinyağı3.5 su bardağı suTuzKarabiberPul biberKimyon Domates Soslu Erişte Makarna Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tenceremizin içerisine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
Tam Ölçülü Erişte Makarna Tanımı İçin Malzemeler 2 yemek kaşığı sıvı yağ2 yemek kaşığı tereyağı3 su bardağı erişte4,5 su bardağı sıcak su1 tatlı kaşığı tuz Tam Ölçülü Erişte Makarna Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Herkese merhabalar???? bugün sizlere tam ölçülü tereyağlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
858,498Konular
982,062Mesajlar
30,045Kullanıcılar
kaosemre09Son üye
Üst Alt