elektronikci
FD Üye
Tunam’ın Ekmek Omleti Tanımı İçin Malzemeler
- Temel gereçler (Tek kişilik)
- 1 dilim ekmek
- 1 adet yumurta
- Tuz
- 1 tatlı kaşığı zeytinyağı
- 1 dilim kaşar peyniri (Kibrit kutusu)
- 1 mantar
- Kekik karabiber vs
- Sosis
- Sucuk vs
Tunam’ın Ekmek Omleti Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle tavaya yağı gezdirin. Dilim ekmeğin içini dikkatlice boşaltın. İçini kaseye ufalayın. Üstüne yumurta kırın. Düzgünce karıştırın.
- Bundan sonra istediğiniz her malzemeyi ekleyin. Bu noktada hürsünüz.
- Ben yumurta, kaşar peyniri, mantar ve konut üretimi sosis yahut kavurma ekliyorum.
- Tavaya içini boşalttığınız ekmek kenarını koyun. Yağ kızınca kasedeki karışımı döküp, ekmeğin içine yayın.
- 2-3 dakika sonra zıt yüz edin ve pişince tabağa alın. Son derece pratik, lezzetli ve keyifli bir tanım.
afiyet olsun