Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Türk Kahveli Katı Yağsız Kurabiye

Türk Kahveli Katı Yağsız Kurabiye

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63

Türk Kahveli Katı Yağsız Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

• 1 adet yumurta
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 1 tatlı kaşığı türk kahvesi
  • 1 su bardağı mısır nişastası
  • 1 çay bardağı çekilmiş ceviz
  • 1 çay bardağı damla çikolata
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • Yarım çay kaşığı toz tarçın (Olmasada olur)
  • Un

Türk Kahveli Katı Yağsız Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Yumurta, şeker türk kahvesi ve sıvı yağı güzelce karıştıralım. Vanilya kabartma tozu nişasta ve unu ekleyip kulak göğsü kıvamında bir hamur hazırlayalım.
  2. En son ceviz ve damla çikolatayı karıştıralım. Yuvarlak toplar halinde biçim verip yağlı kağıt serili tepsimize dizelim.
  3. 180 derecede evvelce ısıtılmış fırında 12 dk kadar pişirelim.
  4. Üzeri kızarmadan çıkarıp bir bardağın gerisiyle nazikçe kurabiyeleri yassılayıp tekrar fırında pişirmeye devam edelim.
  5. Üzeri hafif kızarınca fırından çıkaralım soğuyunca bu olağanüstü kurabiyeyi tüketebilirsiniz afiyet olsun ❤
Türk Kahveli Katı Yağsız Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Türk Kahveli Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler 250grm margarin yahut tereyağı (Erimiş olsun)Yarım çay bardağı sıvı yağ1 su bardağı pudra şekeri (Ben toz şeker kulandım)7 yemek kaşığı nişasta2 yemek kaşığı türk kahvesi1 adet yumurta1 paket kabartma tozu1 paket vanilya5 su bardağı un (Kontörlü bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Kahveli Kurabiye Tanımı İçin Materyaller 1 adet yumurta 1su bardağı pudra şekeri1 su bardağı nişasta (ben buğday nişastası kullandım)1 su bardağı sıvı yağ1 tatlı kaşığı kahve (türk kahvesi)1 paket vanilya1 tatlı kaşığı kabartma tozu1 çay bardağı ince çekilmiş ceviz1 çay bardağı damla çikolata1.5...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Türk Kahveli Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler 1 su bardağı toz şeker2 adet yumurta125 gram tereyağı (yumuşamış)1 çay bardağı sıvı yağ1 çay bardağı nişasta1 paket vanilya1 yemek kaşığı türk kahvesi1 yemek kaşığı nescafe granül4 su bardağı un1 tatlı kaşığı kabartma tozu1 su bardağı kırılmış ceviz1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Türk Kahveli Hindistan Cevizli Kurabiye Tanımı İçin Gereçler 150 gr oda sıcaklığında tereyağ1 adet yumurta4 su bardağı un (Farklılık gösterebilir denetimli ekleyin)1 su bardağı ince çekilmiş fındık3 tatlı kaşığı türk kahvesi1 paket kabartma tozu1 paket vanilya1 çay bardağı sıvı yağ1 çay bardağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
Türk Kahveli Susamlı Kurabiye Tanımı İçin Gereçler 200 gram margarin yahut tereyağ1 çay bardağı sıvı yağı1 adet yumurta1 su bardağı toz şeker2 yemek kaşığı kakao1 çay kaşığı tepeleme türk kahvesiYarım paket kabartma tozu1 paket vanilyaAldığı kadar un Türk Kahveli Susamlı Kurabiye Tanımı Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
858,477Konular
981,280Mesajlar
29,557Kullanıcılar
efwistonSon üye
Üst Alt