Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Türk Malı Tablet PC Geliyor

Türk Malı Tablet PC Geliyor
0
109

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
5 milyar dolarlık yatırımla eğitim sistemini her tarafta altında tasarı edecek Fatih Projesi'ne yerli sanayi damga vuracak

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Türkiye'nin önde gelen firmalarının kamuözel ittifakıyla yeni bir tablet geliştirdiğini belirterek, Arçelik, Vestel, Exper, Casper, Netaş ve Aselsan ortak olarak yüzde 86 yerli üretimle tablet yapacakdedi Üretilecek tablette yalnızca kullanılacak sırça yüzeyin ithal edileceğini aktaran Ergün, Yalnızca sırça yerli olmayacak Bununla ilgili de yatırım yapılabilir lakin gerek yok Çünkü dünyada talep fazlası vardiye konuştu

Projenin ders içeriğine dönük yazılımların Milli Eğitim Bakanlığı'nca hazırlandığını aktaran Ergün, Komşu ülkelere yeni eğitim sistemi donanımı, yazılımı ihraç etmemizin önünü açacak Türkiye eğitim merkezi olabilecekdiye konuştu

Kaynak:Mehmet Nayır Sabah *

858,506Konular
983,038Mesajlar
33,108Kullanıcılar
nikosa123Son üye
Üst Alt