Turkcell'in yeni uygulaması Biletim Cep'te ile yeni bir donem başlıyor Artık kağıt bilet donemi sona mı eriyor diye duşunmeden edemiyor insan Cunku biletim cepte servisi ile biletler SMS olarak cep telefonunuza gelecek ve mekana girerken gorevlinin akıllı telefonundaki uygulama ile doğrulanacak
Bu faydalı servisten herkes faydalanabilecek buda diğer bir guzel yanı Turkiye ’nin eğlence ve spor etkinlikleri alanında lider biletleme firması Biletix, bundan boyle kullanıcılarına mobil bilet seceneği sunacak “Biletim Cepte servisi, internet ya da mobil cihazlar uzerinden kolayca satın alınabilen biletler icin teslimat sorununu da ortadan kaldıracak
Bu faydalı servisten herkes faydalanabilecek buda diğer bir guzel yanı Turkiye ’nin eğlence ve spor etkinlikleri alanında lider biletleme firması Biletix, bundan boyle kullanıcılarına mobil bilet seceneği sunacak “Biletim Cepte servisi, internet ya da mobil cihazlar uzerinden kolayca satın alınabilen biletler icin teslimat sorununu da ortadan kaldıracak
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.