Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Turkiye’de Yaşanan Trafik Kazalarının Nedenleri nelerdir?

Turkiye’de Yaşanan Trafik Kazalarının Nedenleri nelerdir?
0
174

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Yurdumuzda en buyuk sıkıntılardan biri trafik kazalarıdır Ulkemizde yaşanna trafik kazalarının başlıca nedenlerinin en başında geleni insanları kural ihlali yapmalarıdırKural tanımayan trafik kurallarını hice sayan insanların neden oldukları feci trafik kazaları coğunluktadır

imagesturkiyedeyasanantrafikkazalarininnedenlerinelerdir5ad8968a4b25e

Trafik kazalarının onune gecmek icin yapılması gerekenler

Kaza; Bir bireyin ihmali, dikkatsizliği veya doğal nedenlerden dolayı meydana gelen can ve mal kaybıdır Ayrıca Yurdumuzda kişi başına duşen arac sayısı, yolların fizik şartları ve hava durumları kapsamında kaza riski artmaktadır Ulkemizde benzin cok ucuk fiyatlara satılsa da bu durum aracların azalmasına neden olamıyor Kazalardan korunmak amacıyla yapılması gerekenler;

Trafik kurallarına ve trafik lambalarına uymak
Aşırı hızdan kacınmak
Uykusuz veya alkollu şekilde arac kullanmamak
Trafik konusunda insanların bilinclendirilmesi
Ehliyet kursların daha sıkı kontrolden gecirilmesi

imagesturkiyedeyasanantrafikkazalarininnedenlerinelerdir5ad8968c0cd7d

Similar threads

Yurdumuzda en büyük sıkıntılardan biri trafik kazalarıdır Ülkemizde yaşanna trafik kazalarının esas nedenlerinin en başında geleni insanları kural ihlali yapmalarıdırKural tanımayan trafik kurallarını hiçe sayan insanların neden oldukları feci trafik kazaları çoğunluktadır Trafik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Trafik kazalarının resimleri, trafik kazalarının nedenleri nelerdir? Trafik Kazalarının Başlıca Nedenleri Trafik kazalarının sebepleri aşağıda verilen Maddeler halinde gruplandırılabilir : 1 İnsan a) Surucu b) Yaya c) Yolcu 2 Yol 3 Taşıt 4 Cevre 5 Trafik yonetim,denetim ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Cevap: trafik kazalarının nedenleri nelerdir Trafik Kazalarının Başlıca Nedenleri Trafik kazalarının sebepleri aşağıda verilen Maddeler halinde gruplandırılabilir : 1 İnsan a) Surucu b) Yaya c) Yolcu 2 Yol 3 Taşıt 4 Cevre 5 Trafik yonetim,denetim ve uygulaması İnsan Faktorune...
Cevaplar
0
Görüntüleme
383
Trafik Kazalarının Nedenleri nedir trafik kazalarının sonucları nedir Trafik Kazalarının Nedenleri Ve Sonucları Trafik kazalarının oluşmasının en onemli etmeni insandır Bu oran ortalama %94lere kadar ulaşmaktadır İnsan Faktoru %66 Surucu %27 Yolcu %1 Arac Faktoru %5 Yol Faktorleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Trafik Kazalarının Başlıca Sebebleri Trafik Kazalarının Başlıca Nedenleri Nelerdir Trafik Kazalarının Başlıca Nedenleri Trafik kazalarının sebepleri aşağıda verilen Maddeler halinde gruplandırılabilir 1 İnsan a) Surucu b) Yaya c) Yolcu 2 Yol 3 Taşıt 4 Cevre 5 Trafik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt