Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Türkiyede yetiştirilen Pamuğun yıllara göre üretim miktarları

Türkiyede yetiştirilen Pamuğun yıllara göre üretim miktarları

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Türkiyede yetiştirilen Pamuk miktarının yıllara kadar imal miktarları

Tekstil sanayinin esas hammadde kaynağıdır

Üretim miktarı düzenli bir şekilde kesintisiz artmıştır Getirisinin pozitif olması sebebiyle ekim alanları sürekli artmıştır Modern tarım yöntemleri bilhassa sulu tarımla üretilmesi dalgalanmaları önlemiştir *

Similar threads

Turkiyede yetiştirilen Pamuk miktarının yıllara gore uretim miktarları Dokuma sanayinin temel hammadde kaynağıdır imagesturkiyedeyetistirilenpamugunyillaragoreuretimmiktarlari5ad5ed4c97d2c Uretim miktarı duzenli bir şekilde surekli artmıştır Getirisinin fazla olması nedeniyle ekim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Türkiye de yetiştirilen baklagilin yıllara kadar imal miktarlarındaki değişmeler BAKLAGİLLER: Baklagiller (Nohut, Mercimek, Fasulye, Bakla, Bezelye), dengelenmiş ve sağlıklı beslenmek için insan sağlığına, ekildiği tarım topraklarına verdiği azot ile toprak verimliliğine katkısı olan, uzun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Akdeniz Bölgesinde Yetişen Ürünler Akdeniz Bölgesinde Yetişen Tarım Ürünleri Akdeniz Bölgesinde Yetişen Ürünler Akdenizde yetiştirilen tarım ürünleri Bölgede tarımsal etkinlik oldukça çeşitlidir; özellikle nebati imal gelişmiş ve teknik düzeyi yükselmiştir Ekonomik değerleri yüksek çoğu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
akdeniz bölgesindeki hesaplı faaliyetler akdeniz bölgesinin idareli yapısı akdeniz bölgesinin ekonomik faaliyetleri Akdeniz Bölgesi'nde ekonomi tarıma dayanır Çalışan nüfusun büyük bölümü tarımla uğraşır Türkiye ’de tarımdan elde edilen gelirin en yüksek olduğu bölge burasıdır Sanayi ise...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Akdeniz Bölgesi Tarım Ürünleri Akdeniz Bölgesinde Yetişen Ürünler Akdeniz Bölgesi Tarım ve Hayvancılık Akdeniz Bölgesi ’nde ekonomi tarıma dayanır Çalışan nüfusun büyük bölümü tarımla uğraşır Türkiye ’de tarımdan elde edilen gelirin en yüksek olduğu alan burasıdır Sanayi ise daha çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
858,467Konular
981,169Mesajlar
29,537Kullanıcılar
emirbregaSon üye
Üst Alt