Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

TÜRKİYE’NİN EN İNCE AYAK BİLEKLERİNE SAHİP ÖZEL BİR KADINIM...” DİYEN kim?

TÜRKİYE’NİN EN İNCE AYAK BİLEKLERİNE SAHİP ÖZEL BİR KADINIM...” DİYEN kim?
0
71

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
TÜRKİYE’NİN EN İNCE ÜÇGENIN TABAN OLMAYAN KENARI BİLEKLERİNE SAHİP ÖZEL BİR KADINIM DİYEN kim? başak sayan ayak zeynep mansur bacak 1546760 1546760 turkiyenineninceayakbileklerinesahipozelbirkadinimdiyenkim5c4ddd2d3ecf1turkiyenineninceayakbileklerinesahipozelbirkadinimdiyenkim5c4ddd2d3ecf1 http:wwwmagazinmerkezicomimghaberzeynepmansurmini300x P margin: 0px; İşte Zeynep Mansur’un FHM dergisinin bu ayki sayısında yer alan röportajından ayrıntı Özellikle uzun bacaklarınla çok konuşuluyorsun bundan rahatsızlık duyduğun oluyor mu? Ben sahnede çoğunlukla her zaman mini etek giyiyorum pazar keyfi programında meydana çıkan haberlerimde bana bayan etap adını taktılar ve bu isim senelerdir her haberimde yer aldıBundan rahatsız olmuyorum çünkü halk müziği benim gibi bacaklara sahip edebilmek için estetik bile yaptırıyorlar,Türkiyenin en ince but bileklerine sahip özel bir kadınımturkiyenineninceayakbileklerinesahipozelbirkadinimdiyenkim5c4ddd2d6880falt Yapmadan ölmem dediğin bi şey var mı? Gerçekten bugüne dek her zaman böyle bir soruya anne edinmek diye cevap verirdim Ama artık insanlara her geçen gün daha eksik güven duyuyorum ve dünya her gün daha kötüye gidiyorTüm bunlarda beni fazla korkutuyorDolayısıyla bu hafıza aklıma geldiğinde benim için artık şimşekler çakmıyor ve gökten yıldızlar yağmıyor Şarkıcılık, modellik ve yazarlık tüm bunlar arasında gel git yaşıyor musun? Hangisi seni daha çok tatmin ediyor? Benim işim şarkıcılık ve işimi fazla seviyorum ama yazı yazmak bambaşka dünyalar yaratmak beni fazla çoğaltan bir duygu,dahası modellik eklendi fakat bunu yapmaktan ölümsüz bir keyif alıyoruımFotoğraf çektirmeyi fazla seviyorum fiilen çalışmayı fazla seviyorumDurmak beni fazla yoruyor bir çok işi bir arada yapmaktan keyif alıyorum fakat illa ki birini seçmem gerekirse şüphesiz şarkı söylemek derim Bir erkek seni etkilemek için ne yapmalı? Beni düşündüğünü bana hissettirmeli ben alaka görmeyi ve göstermeyi fazla severim ama bunu algılayabilmeli, Katiyen şımarmamalı çünkü bir anda arkamı dönüp gidebilirimHer bayan gibi bende sürprizlerden ve çiçeklerden fazla hoşlanırımLakin bunu özel bir şekilde yapmalı,mesela herhangi bir çiçek yok benim sevdiğim çiçeği yollamalı gibi ayrıntıları önemserim id Sen kendine ne sorar ve nasıl cevaplardın? Zeynep Mansur nasıl biridir? diye sorardım, cevabım ise şöyle olurdu 17 yaşımdan beri yalnız yaşıyorum yalnızlık insanın dış kabuğunu kalınlaştırsa da, gizlenen iç tarafı çelimsiz ve kırılgan kalıyor İşte bu yüzden çoğu süre çok haksız yere yargılanıyor bu derin yalnızlığım  

858,505Konular
982,805Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt