Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Turksat 3A Parametreleri

Turksat 3A Parametreleri
0
123

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Turksat 3A Frekansları

2019 Turksat 3A Kanal Listesi

TV platformları uzerinden uydu alıcıları ile seyrediyorsanız herhangi bir ayar yapmanız gerekmiyor Sadece uydu alıcınızda otomatik tarama yapmanız gerekiyor Uydu alıcınıza Turksat tanıtım kanalını yukleyip otomatik arama yaptırarak diğer kanalları bulabilirsiniz Turksat tanıtım kanalının;

Frekans: 12731
Sembol oranı: 3333
Fec: 34
Polarizasyon: Dikey (Vertical)'dir

Ayrıca Turksat kanal listesine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz

Similar threads

Turksat 3A Yeni Cıkan Kanallar Turksat 3A Kanal Listesi Yeni Aşağıda frekans ayarlarını yapıp Turksat tanıtım kanalını uydu alıcınıza yukleyip otomatik arama yaptırarak diğer kanalları bulabilirsiniz Turksat tanıtım kanalının frekansı aşağıdaki gibidir Frekans: 12731 Sembol oranı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Turksat 3A TV Frekans Listesi Turksat 3A Kanal Listesi Turksat 3A kanallarının frekanslarına ulaşmak icin aşağıdaki linke tıklayın Listedeki verileri uydu alıcınıza girerek kanalları yukleyebilirsiniz Turksat 3A guncel kanal frekansları icin tıklayın Ya da Turksat tanıtım kanalını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Turksat 3a Guncelleme Frekansları Turksat 3a Guncelleme Frekansı 2019 Turksat 3A kanallarının Guncelleme frekanslarına aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz Listedeki verileri uydu alıcınıza girerek kanalları yukleyebilirsiniz Turksat Tanıtım Kanalı'nı uydu alıcınıza yukleyip daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
2019 Turksat 3A Guncelleme Frekansı nedir Turksat Tanıtım Kanalı'nı uydu alıcınıza yukleyip daha sonra otomatik arama yaptırarak kanallarınızı guncelleyebilirsiniz Turksat Tanıtım kanalı frekansı; Frekans: 12731 Sembol oranı: 3333 Fec: 34 Polarizasyon: Dikey (Vertical) Ayrıca kanal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Turksat 3a Frekans Ayarları nasıl yapılır Turksat 3a Kanal Ayarlama Turksat tanıtım kanalını uydu alıcınıza yukleyip otomatik arama yaptırarak diğer kanalları da bulabilirsiniz Turksat tanıtım kanalının frekansı aşağıdaki gibidir Frekans: 12731 Sembol oranı: 3333 Fec: 34...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
858,497Konular
982,003Mesajlar
29,986Kullanıcılar
Üst Alt