Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Türlü Yemeği

Türlü Yemeği
0
61

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
75
turlu-yemegi.jpg

Türlü Yemeği Tanımı İçin Gereçler

  • 1 patlıcan
  • 1 kabak
  • 1 soğan
  • 5-6 diş sarımsak
  • 2 küçük patates
  • Sıvıyağ
  • 300 gram kuşbaşı et
  • 3 yemek kaşığı salça
  • 3 su bardağı kadar sıcak su
  • Tuz

Türlü Yemeği Tanımı Yapılışı

  1. Soğanları yemeklik doğrayalım.
  2. Patlıcan, kabak ve patatesleri küp küp doğrayıp kenara alalım.
  3. Sarımsakların kabuklarını soyalım.
  4. Etleri sıvı yağda soteledikten sonra üzerine yemeklik doğradığımız soğanları ekleyip kavurmaya devam edelim.
  5. Öbür zerzevatları ve salçayı ekleyip kavurmaya devam edelim.
  6. Tuzumuzu da ekledikten sonra bir cins daha çevirip sıcak suyunu ekleyelim.
  7. Yüksek ateşte kaynamasını bekledikten sonra altını kısıp yavaş yavaş dağılmadan pişirelim.
  8. İster tencerede ister düdüklüde pişirme süreci yapabilirsiniz. Lakin her iki biçimde de kısık ateşte pişirmeyi unutmayalım ki dağılmasın.
 
858,496Konular
982,171Mesajlar
30,113Kullanıcılar
allySon üye
Üst Alt