Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Türlü

Türlü
0
60

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
75
turlu-1.jpg

Türlü Tanımı İçin Materyaller

  • 1 adet soğan
  • 1 adet kabak
  • 1 adet patates
  • 2 adet patlıcan
  • 1 adet domates
  • İsteğe nazaran 1 adet biber
  • Bir ölçü sıvı yağ
  • Salça
  • Tuz
  • Karabiber

Türlü Tanımı Yapılışı

  1. Öncelikle sebzelerimizin kabuklarını soyup küp küp doğuyoruz.
  2. Soğanı yağda hafif pembeleşince (biberle) patatesi ekliyoruz.
  3. Sonra kabak ve patlıcanı ekleyip kavuruyoruz.
  4. Domates ve üzerini geçinceye kadar su ekliyoruz.
  5. Tuz ve salça eklenip patatesler yumuşayana kadar pişiriyoruz.
  6. Patates yumuşayınca karabiber ekleyip ocağın altını söndürüyoruz.
Afiyet olsun :).
 
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt