Turp Salatası Tanımı İçin Materyaller
- Yarım kilo kırmızı turp
- 3 taze soğan yahut 1 küçük kuru soğan
- Kuru maydanoz
- Kuru nane
- 1 baş sarımsak
- 1 limon suyu
- 2 yemek kaşığı sirke
- Tuz
- Karabiber
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
Turp Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Turplar temizlenir, yıkanır. İnce ince doğranır ve limon suyu ve sirkenin içine yatırılır.
- O esnada soğanlar doğranır, sarımsaklar ince ince kıyılır. Sarımsakları ezmeyin. İnce ince doğramanız daha çok lezzet verecektir.
- Soğanı, sarımsağı, baharatları turplarla buluşturun. Yeterlice karıştırın.Durdukça epey lezzet kazanan bir salata.Afiyet olsun.
Turp Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı