bilgisayarci
FD Üye
Turp Turşusu Tanımı İçin Gereçler
- 6 turp
- 1 çay bardağı üzüm sirkesi
- 20 diş sarımsak
- 4 tatlı kaşığı kaya tuzu
Turp Turşusu Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Turpları soyup kırmızı kabuk kalmayacak halde temizleyin.
- Akabinde dilediğiniz formda doğrayın ben küp küp doğradım parmak kalınlığında olsun.
- Kavanoza doldurmaya başlayın yarısına gelince kavanoza sarımsak ekleyin tamamı dolunca üzerine tekrar sarımsak ekleyin.
- Üzerine kaya tuzu, üzerine sirke ekleyin kalan boşluğa da su ekleyerek tamamlayın 15-20 gün sonra açıp tüketebilirsiniz.
Turp Turşusu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı