Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Turşu Çorbası (Hem Hastayken Hem Misafir Toplantılarının Vazgeçilmezi)

Turşu Çorbası (Hem Hastayken Hem Misafir Toplantılarının Vazgeçilmezi)
0
42

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
tursu-corbasi-hem-hastayken-hem-misafir-toplantilarinin-vazgecilmezi.jpg

Turşu Çorbası (Hem Hastayken Hem Konuk Toplantılarının Vazgeçilmezi) Tanımı İçin Materyaller

  • Karışık mesken turşusu
  • 1, 5 bardak buğday
  • İlikli kemik, (kıyma kuşbaşı et, yada kemikli kuzu eti yarım kilo)
  • 1 büyük uzunluk soğan
  • 1 kaşık salça
  • 1 bardak sirke
  • 1 bardak turşu suyu
  • 1 kaşık yağ
  • 1 kaşık nane
  • 1 kaşık karabiber baharatlar ne kadar ağır olursa o kadar lezzetli olur

Turşu Çorbası (Hem Hastayken Hem Konuk Toplantılarının Vazgeçilmezi) Tanımı Yapılışı

  1. Evvel buğdayları yıkayalım soğanı doğrayalım.
  2. Salça ekleyelim
  3. Naneyi karabiber ekleyip mesken turşumuzu doğrayalım.
  4. Sirkeyi yağı ,kemik yada eti ekleyelim.
  5. Sonra düdüklüye ekleyip kapağını kapatalım.
  6. 20 dakika sonra buğdayları denetim edelim pişmişse afiyetle yiyebilirsiniz ..Asla pişman olmayacaksınız imali çok kolay ve lezzetli ????.
 
858,477Konular
981,293Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt