
Turuffle Tanımı İçin Gereçler
- 1 paket çiğ krema
- 1 paket kremşanti
- 2 su bardağı taze hindistan cevizi
- 200 gram beyaz kuvertür çikolata
- 200 gram bitter kuvertür çikolata
- 2 çay kaşığı yağ (Benmari tarzı eritilen çikolataları akışkan hale getirmek için )
Turuffle Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Kremayı ve kremşantiyi çırpıyoruz üzerine hindistan cevizini ekleyip karıştırıyoruz.
- Karışan harcımızdan ceviz büyüklüğünde modüller alıp yuvarlıyoruz 1 saat üzeri kapalı halde dondurucuda bekletiyoruz.
- Erittiğimiz oda sıcaklığına gelmiş çikolataya bulayıp yağlı kağıt serili tepsiye diziyoruz.
- Bir gece dolapta bekletiyoruz. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun ????