Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tutan Ne Seni Gelgitler mi

Tutan Ne Seni Gelgitler mi
0
175

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Hep el salla sen gulumse
Zordu bitti
gitti neysede
Bir gun daha kalsaydı
Ya bir kez daha baksaydım
Şimdi uzaktan uzağa
Arada bir gelse de
İstesem de sevememde
Tut kendini gulumse
Ya da el salla hep sen
Sonra ardımdan derin bir ohh cek yine
Zor
Seninle olmak
Sensiz de
Bir dize diyor ki
Tut kendini gulumse
Goz goze gelinse
Kucaklaşacağız belli
Tut kendini
Bana donmemek icin
Tut beni
Sana koşmamam icin
Tut
Tut ne olur beni

Seckin GUNDUZ

Similar threads

TUTAN NE SENİ GELGİTLER Mİ Hep el salla sen gulumse Zordu bitti gitti neysede Bir gun daha kalsaydı Ya bir kez daha baksaydım Şimdi uzaktan uzağa Arada bir gelse de İstesem de sevememde Tut kendini gulumse Ya da el salla hep sen Sonra ardımdan derin bir ohh cek yine Zor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
En Guzel Turku Sozleri, Tum Turku Sozleri; KırklareliFaruk YılmazTRT İstanbul A Bre Suluman Aga A Bre Suluman Aga Tut Cakal Beygiri Uralım Yuları Sıkalım Kolanı A Bre Suluman Aga Boydalar Oldu Mi Beni Evereyler Haberin Oldu Mi Suluman Aganın Karısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
381
TEVEKKÜL MÜ? ÇALIŞMAK MI? Güzel bir derede av hayvanları, aslan korkusundan ıstırap içindeydiler Çünkü aslan, daima pusudan çıkıp birisini kapmaktaydı O otlak bu yüzden hepsine fena geliyordu Hileye baş vurdular; aslanın huzuruna geldiler: “Biz sana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
519
Ferhat ile Şirin Hikayesi ozeti, Ferhat ile Şirin Hikayesi FERHAT İLE ŞİRİN Padişah, kızı Şirin'i cok severdi Şirin bir koşk istedi babasından Koşk tam uc gunde bitirildi Ama ben sacaklarında hic gormediğim kuşların uctuğu, duvarlarında hic bilmediğim gemilerin hic bilmediğim ulkelere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
294
Peygamberimizin Mu'cizeleri Hz Muhammedin (sallallahu aleyhi ve sellem) Allahın Peygamberi olduğunu acıklayan şahidler sayılamayacak kadar coktur Allahu teala, “Sen olmasaydın, hicbir şeyi yaratmazdım, buyurdu Butun varlıklar, Allahın varlığını, birliğini gosterdikleri gibi, Hz Muhammedin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,740Kullanıcılar
Üst Alt