1 Yemeğin tadına bile bakmadan tuz koymayın Tuzsuz yemek yemek çok antipatik diyorsanız biber, sirke, limon suyu ve öbür bitkilerle yemek yemek tatlandırılabilir2 Tuzsuz ekmek yiyin Taze sebze yiyin Konserve, turşudan uzak durun3 Yemek Yemek pişirirken tuzlu koymayın, pişirdikten sonra da koymayın 4 Tuzu azaltılmış peynir yiyin5 Hekim veya eczacıya danışarak yapay tuz kullanabiliriz6 Dışarıda yemek yemek yerken seçici olun7 Nane, kekik, soğan, sarımsak yemeklere tuzlu olmadan lezzet verir Etleri sarımsak, sirke, limon suyu ile edep edin8 Sebze, meyveler genel olarak az tuzlu içerir9 Taze fındık, ceviz, semizotu yemeğe tat katar10 Alışveriş yaparken gıda etiketindeki tuzlu miktarına bakalım id Gad300250 Detoks Etkisi Yapan Yiyecekler Neler?img id embimgMiAzf80Sw1BXsrc tuzuhayatimdannasilcikartirim5c43e0c024891gif