Üç Kaşık Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler
- 3 adet yumurta
- 3 yemek kaşığı toz şeker
- 3 yemek kaşığı sıvı yağ
- 3 yemek kaşığı süt
- 3 yemek kaşığı irmik
- 3 yemek kaşığı un
- 1 buçuk paket kabartma tozu
- 1 paket vanilin
- 1 su bardağı toz şeker
- 2 buçuk yada 3 su bardağı süt
- 1 paket vanilin
Üç Kaşık Tatlısı Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Yumurta ve şekeri iyice çırpılır .
- Bütün malzemeleri ekleyip karıştıralım.
- Yağlanmış olduğumuz borcama döküp önceden ısıtılmış 180derece altı üst ayarda pişirelim .
- Şerbet için;süt ve şekeri kaseye alıp şekerler eriyene dek karıştıralım.
- 1 paket vanilin de ekleyip karıştırıp kenara bırakalım.
- Fırından aldıktan sonra bi beş dakika bekledikten sonra sütlü şerbetimizi tatlımızın üstüne dökelim .
- 1-2 saat sonra servise hazır.