Üç Gereçli Pudingli Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler
- 1 su bardağı sıvı yağ
- 1 paket Dr. Oetker puding
- 3+1/2 (yarım) su bardağı un
- Beyaz çikolata 80 gr
- Antep fıstığı
Üç Gereçli Pudingli Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Sıvıyağ, toz puding ve unu yumuşak kıvamlı yoğurdum.
- Hamurdan ceviz büyüklüğünde modüller koparıp yuvarladım yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizdim.
- Üzerlerine parmağımı bastırarak çukur açtım.
- 180°firında 15 dk pişirdim.
- Fırından kurabiyeleri çıkardım soğuttum.
- Daha sonra beyaz çikolatayı benmari yöntemi erittim ortasındaki çukurlara birer çay kaşığı kadar paylaştırdım.
- Son olarak üzerlerine antep fıstığı batırarak taçlandırdım????????????Hafif ıslak dokulu bu enfes kurabiyeyi herkes pastane kurabiyesi sanıyor????????????Mutlaka deneyin ????????????.
Üç Gereçli Pudingli Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı