Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Udemy Ücretli Kurs (yandex.disk) [set]

Udemy Ücretli Kurs (yandex.disk) [set]
80
671
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

• Kilitli
Merhaba. Udemy hesabıma hediye olarak kurs gönderdim ve hesap askıya alındı. Hesabı kurtarmanın bir yolu var mı? Kurtarma mailinde bunu nasıl açıklayabilirim?
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Udemy, öğrenciler ve eğitmenleri bir araya getirmeyi hedefleyerek 2009 yılında kurulan bir dijital eğitim ve çevrimiçi öğrenme platformudur. Platformda alanında uzmanlaşmış profesyoneller ders paketleri hazırlayarak öğrencilere sunar. Bu paketlerin kimi ücretsizken, kimileri ise ücretlidir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
Türkiye’deki en büyük eğitim platformlarından olan Udemy, özellikle yazılım, girişimcilik ve uygulama eğitimleri gibi kurslarıyla ülkemizde ve dünya çapında oldukça ilgi çeken bir platform. Platformun temel amacı, alanında yetkin kişilerin verdiği kurslar sayesinde herkesin her bilgiye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Ne internet ne de internete bağlanmak için kullanılacak bir aygıt artık lüks değil, insani bir gereksinim. Zira internette eğitim var, gelecek var, dünya var. Bu dünyada ise eğitim alanında öne çıkan bir platform olan Udemy dikkat çekiyor. Bir online eğitim platformu olan Udemy üzerinden dileyen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Word ve PowerPoint gibi programları günlük hayatımızda kullanıyor olsak da iş dünyasında en yaygın kullanılan Microsoft Office programı Excel’dir. Excel, Office 365 aboneliği kapsamında kullanıcılara sunulan bir tablolama programıdır. Pek çok farklı programla birlikte de kullanılabilen Excel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,745Kullanıcılar
ahmosphereSon üye
Üst Alt